Uppleva första Julen med Dig | ISABELLE KARLBERG
isabellekarlberg

ISABELLE KARLBERG

Annons

Uppleva första Julen med Dig

Hur kan december redan vara här?
Tiden går alldeles för fort nu. Inte bara sett till dagarna på året, men det betyder ju också att vår lilla tjej snart inte är så liten längre,,, (inte en annan heller för den delen…)
Dock är det väldigt roligt, jag njuter av att se henne utvecklas, Man ser något nytt varje dag och hon blir starkare och stadigare för varje dag som går.

Julen är garanterat min favorithögtid på året. Så länge man släpper all den stress som kan komma med den, släpper alla måsten och bara försöker njuta av det som gör en glad.
För mig är det att få göra lite fint här hemma, pynta lite smått för att få komma i stämning. Vara med vänner och familj som får en att må bra. Samlas för att avnjuta något gott samt spela lite roliga spel samtidigt som man går igenom året som har varit. Det är jul för mig.

Jag vet självklart att julen ser väldigt annorlunda ut för alla, förutsättningarna skiljer sig något enormt mellan familjer runt om i landet. Att julen för många bara är ett stort paket av ångest som kommer varje år. Vilket är extremt sorgligt, men vilket gör att åtminstone jag tänker till en gång extra när det börjar närma sig. Att jag verkligen är tacksam och uppskattar det “lilla”, vilket också är en definitionsfråga, förstås…

Jag ser fram emot att få uppleva den första julen med vår Lilla tjej. Det ska bli så otroligt mysigt tycker jag. Jag vill inget annat än att hon ska få en bra inställning till julen när hon väl växer upp och allt vad det nu innebär med att vara tacksam över det man har. En väldigt viktig fråga som tyvärr kommer upp främst när just högtiderna är runt hörnet. x

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellekarlberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats