Allisons nya lilla Tron här hemma | ISABELLE KARLBERG
isabellekarlberg

ISABELLE KARLBERG

Annons

Allisons nya lilla Tron här hemma

En av dem prylarna jag såg fram emot att inhandla efter att Allison kom. Tripp Trapp stolen från Stokke. ÄLSKAR!
Inte bara för att det är grymt stabil och praktisk möbel som kommer att hänga med att bra tag framöver, så tycker jag även att dem är så jädrans snygga. Inte minst i denna utformad som vi köpte den i. (Om jag får säga det själv såklart…)
Oak Black fick det bli, den passar så galet bra in i vår inredning där hemma och man kan nästan säga att den satte pricken över i:et i vår matsal. Nu kan man inte gå miste om att man har kommit hem till en barnfamilj.

När jag säger att jag såg fram emot detta inköp så menar jag uppenbarligen inte sett till priset…
Är det inte lite knäppt hur mycket det egentligen kostar, inte minst när man ska ha lite extra delar till för att göra den komplett? Men med tanke på hur länge barnet har nytta av dem, så blir årskostnaden inte så stor. Då känns det bara som att det blir värt det. Sen tycker jag att känslan och kvalitén matchar priset, så jag är mer än nöjd! Allison lika så!

Än så länge sitter hon bara i stolen medans pappan och mamman i huset kastar i sig sin middag. Stolen rekommenderas att börja användas när barnet är ca. 6 månader. Men man känner sin bebis allra bäst och vi ansåg att Allison är tillräckligt stadig för att sitta i den korta stunder. Men så fort hon säg ifrån eller visar tecken på att det är jobbigt att sitta upp, så tar vi självklart ur henne från stolen. Men hon tycker att det är så mycket roligare att sitta med vid bordet och leka med sina leksaker medans vi sitter och äter, än att ligga platt på golvet, i babysittern eller i famnen som vi har behövt ha henne innan vi köpte denna. Så det funkar hur bra som helst för oss helt enkelt. Nu ser vi bara fram emot nu när hon snart fyller 4 månader och blir tillräckligt stor för att testa på sina första smakprover. Spännande! Vi får se vad vi ska testa först… en litet smakprov av lite potatis/morot/palsternacka kanske? Humm, ja vi får se om ett par veckor… x

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellekarlberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats