Hur får man ett Hus till ett Hem? | ISABELLE KARLBERG
isabellekarlberg

ISABELLE KARLBERG

Annons

Hur får man ett Hus till ett Hem?

Jag vill bara flika in och säga att jag blev väldigt nöjd med det som åkte upp på väggarna häromdagen i vår avlånga hall. Har länge haft ångest över vad jag skulle göra för att boa in hallen på ett bra sätt. Har tänkt måla lite egna tavlor, men jag får aldrig in den tiden att måla, så detta fick bli ett alternativ. Ett alternativ som visade sig göra sig väldigt bra. Visst är det roligare med något man har målat själv, men det kan jag byta ut till om jag skulle komma så långt. Då behöver jag inte stressa ihop något.

Vi ställer oss ofta frågan här hemma, vad vi behöver göra för små detaljer för att det ska bli mer hemtrevligt. Det är fortfarande en gåta i många utav våra rum. Men jag tycker verkligen att lite konst på väggarna eller personliga foton gör mycket. Det är i alla fall en bra bit på väg. Sen har jag inte klurat ut vad vi behöver mer. Men vi känner att det är något som saknas för att rummen ska bli kompletta… Men det tar väl sin tid. Att skapa ett hem gör man inte över några dagar, om år. Det är ju något som växer fram under tiden man bor i det. Det är det som är hela charmen med att bygga sitt hem. Det är nog det som får mig att vara så intresserad av hem och inredning, inte minst hem som har några år på nacken och har fått sina små värdiga detaljer som vuxit fram med tiden. Älskar det, det fascinerar mig, nytt som gammalt. Vill att mitt egna hem ska fascinera mig om några år. Skulle vara roligt att tillslut känna att det verkligen är personligt. Det är målet…
Nu spinner jag iväg som vanligt. Jag ville som sagt bara säga att jag blev väldigt nöjd med detta! x

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellekarlberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats