Kusinernas första restaurangbesök | ISABELLE KARLBERG
isabellekarlberg

ISABELLE KARLBERG

Annons

Kusinernas första restaurangbesök

Jag minns inte när vi var ute och åt på restaurang senast, det var evigheter sedan. Det var innan Allison kom i alla fall. Men ikväll var det premiär för åtminstone Allis att få följa med på restaurang. Var lite tveksam först om hon än är lite för liten. Inte för att hon inte skulle tycka om det, men just för att det är lite svårt hur man ska låta henne vara med, hur hon ska sitta medans vi äter. Än kan hon inte riktigt sitta helt själv i en barnstol som kusinen sin, så det fick bli babyskyddet om hon inte satt i knät förstås. (Vilket hon hellre gör om hon får välja…)

Blev en majskyckling med svamprisotto och till det ett glas bubbel. MUMS! Det var alldeles för gott med “serverad” mat, att bara få slå sig ner, välja något gott från menyn och sedan bli serverad. Var alldeles för längesedan.
Men detta gick ju huuur bra som helst, sett till att ha med sig en 3+ månaders med sig. Hon älskar verkligen när hon får vara med och när det finns nya roliga saker att titta på, så hon var road. Vilket glädjer mamman och pappan som nu känner att det är fritt fram att gå ut och äta efter detta, både med och snart kanske utan henne..?

Det var farmors idé att ta med familjerna på en liten spontantur. Bra idé farmor!
Jag vill ursäkta för det dåliga mobilbilderna och dess kvalitet, men jag tycker att det är så mysigt när man bara lyckas fånga det små stunderna på bild, även om man nuförtiden lever mycket i nuet och inte alls har kameran i handen hela tiden som man trodde att man skulle ta innan barnet var ute. Det är väl förvisso härligt det.

Älskar stunder som dessa, man blir så lycklig och kär när man ser på våra ungar, inte minst tillsammans. Man påminns om hur lyckligt lottad och stolt man är för att få vara förälder till sådana fina varelser. Väldens finaste familj, världens finaste kusiner. Tack för en trevlig kväll. x

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellekarlberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats