Header Image

ISABELLE KARLBERG

Mitt namn är Isabelle Anna Karlberg. (…eller kalla mig bara Bella, många vet inte ens om att mitt “riktiga” namn är Isabelle…) Född och uppvuxen i Stockholm, men är sedan 2015 delad husägare en bit ut på landet, med min sambo Filip. På denna plattform hoppas jag att ni ska kunna följa vårt livsprojekt i att renovera, möblera och dekorera vårt 119 km2 hem, med tomt. Jag vill dela med mig av mina tankar, tips och idéer under resans gång med allt vad det nu innebär med att vara 23 år och husägare. Tar även med Er in till mitt kök där jag alltid förbereder något gott att kunna ställa fram på matbordet. För det är ingen hemlighet, jag älskar Mat! Detta blir en plats för mig att samla alla mina små som stora projekt jag tar mig an. Jag vill säga att jag är en kreativ person, som alltid är ute efter att lära mig något nytt, förbättra och förnya. Drömmer om ett evigt skapande, tillsammans med personer som inspirerar och sedan får andra att inspirera vidare. Vi lär oss bäst av varandra, så dela gärna med Er av era kreativa tankar och idéer, låt mig få höra. För jag vill inte missa någon enstaka detalj!

Morgonstunder som dessa

Publicerad,

Någonstans kan man väl säga att det är lyxigt att kunna lämna kl.09 varje dag på förskolan? Självklart hade jag mycket gärna haft ett jobb att gå till. Men samtidigt kan jag inte se förbi våra mysiga mornar vi hinner ha innan det är dags för Lillan att skjutsas till skolan. Vanligtvis är dem inte stressiga alls, om vi inte råkar sova liiite för länge någon gång… men går man upp i god tid, men ändå inte för tidigt så att man inte är för trött så blir det alldeles för härlig start på dagarna. Som dagar när vi nu för tiden ska kasta in vårt frukostbröd i ugnen. Senaste månaden har jag inte köpt en enda färdig limpa i affären, utan tagit mig tiden att baka vårt egna bröd, som fått kalljäsa i kylen över natten. TACK Victorias Provkök för alla enkla och snabba recept. Har snart testat igenom alla hennes recept på kalljästa bröd, bland andra jag hittat på andra håll.
I morse blev det grundreceptet på hennes ”Kalljästa russinbröd”, men här hemma utan russin då det inte var något jag hade hemma denna gång. HUR SÖTA? Inte minst HUR GODA?
Allt blir ju också så mycket godare när man gör det själv, det är just därför jag vill att Lillan ska vara med.❤

Jag penslade på med ägg och Lillan såg till att varje bulle fick goda frön på sig. TEAM WORK!❤
Det är just dem här stunderna jag njuter av, att man hinner med det här, även fast det är vardag. Jag märker att hon uppskattar det minst lika mycket som jag gör. Hon som skriker ”WOOOW! NamNam!” när den färdiga plåten tas ut ur ugnen med VÅRA nybakade frukostbullar. Då känner jag mig rik på det mesta! x

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *