ISABELLE KARLBERG

Bra för mitt stökiga sinne

Efter middagen igår passade vi på att ta en promenad inför dagens pyssel. Pappa hade ögonen på svamp medans jag och Lillan hade med oss vår löv-karta från Barnbokhandeln. Vi letade upp löven på kartan och några stenar att måla på idag. Med ännu mer regn utanför fönstret idag, såg vi till att ta in några redan igår för dem att hinna bli torra.??

Älskar stunder som dessa. Glad att hon har ron att sitta och ta det lugnt och bara pilla, precis som sin mamma. Älskar att vi kan göra det tillsammans. Det ska bli roligt att se hur pysslet utvecklas i takt med åldern. Man får testa sig fram vad som är passande för den åldern man befinner sig i just då. Vägrar att tänka ”nej det är hon för liten/för stor för”. Har man en idé, är det bara att se om det är något som hon gillar, man får anpassa allt eftersom. Tacksam för mitt tålamod när det gäller detta. Har inga problem med kladd, snett och vint, allt annat än en perfektionist och allmänt stökig i sinnet. Om man kan beskriva det så? Jag själv mår bra av lite stök helt enkelt. Hehe?

Tänkte nu surfa in på Panduros hemsida för att se vad dem erbjuder för skoj. Vi behöver lite nya penslar, kanske några fler hobbyfärger och annat kul. Kanske något mer pyssel för mamman själv. Är sugen på att göra några kransar att hänga på dörren bland annat, kanske har dem något roligt till det. x

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats