
Dark Chocolate Bark (Chokladflarn) X3





MÖRKA CHOKLADFLARN MED GRANATÄPPLE, INGEFÄRA OCH FLINGSALT
- 150 g Mörk choklad av god kvalité (Jag använder mig av Odense)
- Kanderade Ingefärstärningar (Jag använde mig av märket Urtekram som har bra ekologiska produkter)
- Granatäppelkärnor
- Flingsalt
MÖRKA CHOKLADFLARN MED KOKOSCHIPS, INGEFÄRA, SÖTMANDEL OCH FLINGSALT
- 150 g Mörk choklad av god kvalité (Jag använder mig av Odense)
- Kanderade Ingefärstärningar (Jag använde mig av märket Urtekram som har bra ekologiska produkter)
- Kokoschips (Jag använder mig av Kung Markatta som även är Ekologisk)
- Flingsalt
MÖRKA CHOKLADFLARN MED VIT CHOKLAD, GRANATÄPPLE, PUMPAKÄRNOR OCH FLINGSALT
- 150 g Mörk choklad av god kvalité (Jag använder mig av Odense)
- 50 g Vit choklad av god kvalité (Jag använder mig av Odense)
- Pumpakärnor
- Flingsalt
GÖR SÅ HÄR: (Denna metod gäller samtliga flarn, vilken topping du än tänker använda.)
- Smält chokladen över ett vattenbad. (Eller i mikron om du föredrar det. Se bara till att du tar ut och röra om i skålen lite då och då.)
- Låt chokladen svalna en aning i skålen, innan du sedan häller över den på en fat med bakplåtspapper.
- Toppa med din utvalda topping. Ställ in fatet med dina flarn i kylen, och låt svalna i minst 30 minuter.
- Ta sedan fram när du blir sugen på en bit, eller när det är dags för att bjuda en oväntat som väntad gäst. Bryt isär flarnet med händerna, strunta i kniven och de perfekta snitten. Det är charmigt med dessa olika storlekarna på bitarna, då kan man själv välja hur stor bit man vill avnjuta just då.
En perfekt sista-minuten-gåva, anpassad med smaker som du vet att mottagaren tycker om. Personligt, och definitiv något som alla kommer att uppskatta. x